Bra slut på veckan

Det som jag trodde skulle bli en tråkig söndag förändrades tillslut Höhö! Nu är jag och älskling påväg till etuna för att gå på restaurang och bio med Emma&emil :) spontant gillar vi!


Fika i gustabsberg <3


stalldag

nu är jag hemma från den första rundan till stallet! red alma på ridbanan och sen runt nio blir det att dra ner igen och ta in dom för kvällen! :) så ikväll kommer det inte hända så mycket annat.
 
imorgon blir det upp tidigt, släppa ut hästarna och förbereda kvällsfodret, sen åker hela familjen till sthlm :) ska till ett par kompisar och kolla in nya lägenheten och käka lunch, blir najs! sen blir det tillbaka till stallet + va med älskling, blir en bra lördag! ♥
 
 

nu är det bara för mycket..

när jag läste det här blev jag faktiskt SUR!!
var är sverige påväg?
 
nu kommer folk bli sura men det skiter jag i nu.. nu har det gått för långt! vilka svenskar har lust att höra på detta på morgona/kvällarna? :O okej om muslimerna vill ha moskeer i sverige för att ha någonstans att be, MEN däremot tycker jag INTE att de ska få ha böneutrop. jag är inte sån som inte tycker att vi ska ta in invandrare men om man får bo i ett så bra land som sverige ändå är (snart är det väl över) så tycker jag att man ska anpassa sig till våran livsstil. det är så jävla mycket tjat om att VI är rasistiska som sjunger VÅRAT LANDS nationalsång?! jag har själv varit nära att få en sten i huvudet när jag och flera kompisar sjöng den på nationaldagen, DET ÄR INTE OKEJ! och nej, jag drar inte alla över en kant, vet flera muslimer som är jätte schyssta och som FAKTISKT HAR ''anpassat'' sig, varför kan inte alla andra va lika duktiga? 
 
´´Vi har levt hela våra liv i Sverige, vi har betalat skatt, vi har varit duktiga medborgare, vi har gett mycket till Sverige. Nu vill vi ha lite tillbaka. Nu vill vi ha religionsfrihet, säger Ismail Okur´´
 
WTF säger jag bara?! vadå nu vill vi ha lite tillbaka?! 
vi har tagit emot er, gett er bostad och pengar för att ni ska slippa krig och elände hemma. är inte det tillräckligt? det där va det dummaste jag har hört. vi har religionsfrihet i sverige, tillräckligt. 
och sen säger han att deras böneutrop är som våra kyrkklockor, ja det klart att det är så, det förstår jag. MEN igen, man kan inte få allt man vill ha och dessutom skulle vi ALDRIG få bygga kyrkor i muslimska länder. så vi är grymt givmilda som ens går med på det här...
 
är inte rasist men nu har det gått för långt..
någon som håller med?
 
 

oktober månad

tänkte igenom lite vad som kommer hända i oktober och det kommer fan bli en rolig månad :D har säkert glömt lite men här är en någorlunda planering iaf! 
 

kvällsmys

blev gymmet i lite mer i en timme med emma tidigare ikväll, skönt som fäääään (men jobbigt haha)
nu ligger iaf jag och älskling i sängen och ska snart bädda ner oss för kvällen, mys! men först ska jag hämta djuret hos mamma, om jag lyckas få henne att släppa henne ;) hon måste få i sig lite vatten innan hon ska sussa!
 

just girly things

 
 

projektarbete - started!

sitter hemma med jasmin och gullemarsvinet brevid mig! vi har startat på projektarbetet lite, skickat lite viktiga mejl och funderat massor kring detta. känns as skönt att vi äntligen har bestämt oss och påbörjat :D
 

Flumm

Nu sitter jag i bussen påväg hem efter en ovärd men jävligt flummig morgon i skolan! Känns som vi har sovit för lite ;)


Rubrik här

Efter att ha varit hemma hela dagen och tagit hand om och pussat den lilla så sitter jag nu i den första bussen på väg till älskling. Mamma har fäst sig vid henne också så hon kommer få mycket kel nu ikväll också! :)

Outfiten right now


sjukt va det här..

hann inte blogga igår, blev väldigt mycket.. :P
 
satt hos veterinären i minst 2 timmar med skolans ena marsvin som hade urinsten, va så allvarligt att det blev så att jag tog hem henne.. hade vi gått tidigare som vi ville hade det kanske inte blivit så illa... men nu ska jag ge henne medicin i 5 dagar och se till att hon får i sig hö och vatten. jag kommer inte ge upp! stackars djur..
men hann ändå med att rida zallie igår, gick jätte bra trots ryggen, skönt! :) 
 
nu har jag iaf pluggat lite hemma och tagit hand om lillen. 
NU: proteinshake till lunch!
 
sötnosen, håll tummarna för henne nu! ♥

Natti natti

Nu har man gjort sig fräsch, med andra ord duschat! Och nu börjar de bli sent Å vi ska hoppa ner i sängen och kolla på Svensson Svensson :)

Imorgon blir det bland annat:
• studentmösseprovning
• stallet


Nya naglar

Idag va jag lite spontan och drog in med Emma och fixade akrylnaglar! Sved till ordeeeeeentligt i plånboken men alltid skönt att ha fina naglar! :)


höstbilder

nu är vi hemma igen, säkert fulla av fästingar har inte orkat kolla än :P men har iaf duschat båda hundarna efter att de rullat sig i skit, bokstavligen skit. älgskit.
men men, fick med oss gryyyyyymt mycket svamp iaf! + att vi fick lite motion, alltid ett plus. dock är min rygg inte så glad på mig nu men det var det värt! :)
 
 
 
 

svampplockning in the woods

idag blir det faktiskt att dra ut och plocka svamp höhö!
blir att ta med systemkameran också och fota lite, hösten är fan den finaste årstiden, LÄTT!
 
bild tagen av moooi i sommras:
 
 

fredag 21/9

ligger i sängen och kollar på lyxfällan. blev ingen praktik idag pga två saker, bla min rygg som blivit värre men även en annan orsak tyvärr som jag inte tänker skriva här.. men det blir iaf att spendera helgen med älskling iaf ♥♥
 
men till något bättre, det är bara 1 till fredag till innan jag fyller 18!! näst, nästa fredag kan jag dra ut på krogen, och göra allt som en 18-åring kan, NAJS :D kommer va en sån frihet!
 

justgirlythings

 
 
 
 

älskar låten

 

pain, pain, PAIN!

NÅGON SOM VILL BYTA RYGG MED MIG?!
blir så trött på denna smärta! blev ingen skola idag heller pga min jävla rygg.. kan knappt sätta mig upp själv, så det blev jobbigt när älskling åkte till jobbet imorse haha :( blir helt svettig och hela huvudet dunkar när jag tar i, najs!
 
så det blir att ligga i sängen hela dagen (precis som jag har gjort hittils) och bara chilla framför datorn. börjar bli lite trött på det, ska nog föööörsööka gå ut på en promenad en kortis iaf och se hur det går.
 
bild från igår;
 

Bussen

Sitter nu i bussen påväg till ksör och min kära pojkvän! ;)

Gjorde klart uppgiften som jag bestämde mig för också så nu känns det bra, 1 mindre sak att tänka på haha!


ryggont

sitter nu och försöka härda ut med min grymt onda rygg.. va hemma i måndags pga av rejäla ryggsmärtor och imorse när jag vaknade hade det börjat igen :/ kan inte gå upprätt och ibland hugger det till så att jag tappar andan. mysigt, javisst..
 
men försöker plugga nu och få klart min uppsats som skulle varit inne för ett tag sen.. skäms. men den är så jävla svår!! :o men nu ska den bli klar!! 
16.40 ska jag få skjuts till bussen (tar bara 4 min och gå, men som sagt, ryggen) och åker då till älskling. behöver hjälp med historian som han tycker är kul, så det passar ju bra att få hjälp då! :)
 

nya jeans

 
 
gina tricot
299:-

tisdag tisdag tisdag

sitter i skolan just nu och har mikrobiologi och genetik, låter det roligt? nej, det kan jag ju säga direkt att det inte är heller haha!
 
men slutar om lite mindre än 1 timme så då blir det att ta bussen hem  för första gången sen i torsdags :p har ju varit hos älskling sen dess, mysigt! när jag kommer hem drar jag till stallet och rider Alma :)
 
 
längtar faktiskt till hösten nu!
fyller 18 om 17 dagar, fint med alla höstfärger och åker förhoppningsvis på 100% party kryssningen i november!!

9

tjolahoppsan!
va hemma från skolan idag pga ryggont så det skriker om det.. inte bra att va hemma pga det men det hugger till i varje steg jag tar så känder inte för att kämpa mig upp till bussen :( menmen, nya tag imorgon! hoppas bara att det inte stör ridningen för mycket också , suck.
 
iallafall så har jag och älskling 9 månader idag så vi tänkte ha en riktig myskväll! :) laddat ner två filmer (skräck/thriller) och ska dra upp och köpa redbull och annat gott sen, muummmss.
 


 
älskar dig min lilla galning ♥

datormys med mig själv

spenderar denna lördag framför the sims än så länge haha! men älskling kommer hem snart så hoppas att vi hittar på nåt skojsigare sen :D 
 

i ♥ my bed

 
 
 

uteritt i mörkret

nyss hemkommen från stallet efter att ha ridit ut med mollie! blev lite virrigt när vi red vilse i skogen, kolsvart ute och ingen lampa ;) smidigt värre, men det gick de med! tur man hade en stabil pålle ♥
 
första gången jag red ut på Zallie, bara provridit 1 gång i paddocken innan. men jag tyckte att det gick jätte bra! :) trivs verkligen med båda hästarna och det är sååå skönt.
 
 
haha, hon ser jätte sur ut men det va hon faktiskt inte!

tom tits

igår hängde jag med jasmin, hennes pappa och bror till tom tits! man har ju varit där när man va liten så ville följa med och se hur allt såg ut nu! :) sen va det även en känd utställning (body worlds) med RIKTIGA organ och människokroppar! va väldigt coolt och se men även lite vidrigt.. :p till exempel när det låg en gravid kvinna som man får se organen + bebisen i magen, och att veta att det är två döda människor lixom.
 
men det var ändå häftigt att se! ni kan läsa mer om utställningen här; http://www.tomtit.se/experiment/Body-Worlds/
man fick inte ta kort därinne men kan bjuda på 1 bild, på ett foster i 5:e månaden.
 
 
 

stallet för 2:a gången

nu är det en mycket trött tjej som skriver. haha.. 
mötte upp älskling vid bussen runt 6 och cyklade sen tillsammans till stallet. red alma idag men märkte att hon va stel i bakbenet så vågade inte köra för hårt med henne :/ hoppas bara det inte är något allvarligt, men tror starkt att det är pga åldern.
 
fina alma på alla bilder, gamla tanten ♥ 
 
 

segt värre

nu sitter jag i skolan och väntar på att ha en onödig lektion som jag inte har nån som helst koll på. ska ha projektarbete men ingen lärare har gått igenom nåt, stabilt!..
 
min senaste skoldag idag så slutar halv 4. men efter det blir det hem och rida! :) 
 

börja rida igen

nu är jag hemma med älsklingen, osociala med varsin dator haha!
men drog imorse lite innan 10 för att cykla iväg till stallet där jag skulle provrida. red två av tre hästar och trivdes med båda, helt olika hästar men det kändes bra än så länge! :) så det blir att åka tillbaka på tisdag och rida igen!
äntligen ska man få komma igång med ridningen igen :)
 
bild från när jag och mollie red ut i somras på två andra pållar :)

tummen upp för boda borg

boda borg igår va awesome! första gången jag va där och jag gilla det starkt :) men den här gången va vi ojämna (5 st) så det gick inte att tävla i lag på samma sätt som vi ville. men tur i oturen så fick vi alla gratisbiljetter så det är bara att åka tillbaka snart igen och ta med flera :D
 


TGIF

hemma igen efter en mysig dag på praktiken (eller ja förutom vissa saker som gjorde en på dåligt humör)
nu känner man hur slut man igentligen är efter allt skällande hela dagen haha!
 
nu tänkte jag läsa en stund innan det blir maat! senare under kvällen kommer älskling också, MYYYYS ♥
 
 
 

animals

inget kan göra mig gladare än djur!! ♥
finns ju inget sötare heller :')
 

 

 

 

 

 

duktig flicka

nu är emma hemma!
kom hem runt 10 imorse efter en lektion i skolan, väääärda onsdagar. men det är skönt de med! :)
 
känns också skönt att fått lite gjort hemma också. började med en historiauppgift och gjorde klart den till min stora förvåning haha.. brukar ju bli så att man gör lite och sen skjuter upp resten.. och nu har jag duschat och gjort mig fräsch så nu ska jag sätta igång med städning av rummet :D eller ja, det kanske inte borde va en '':D'' men kommer va såå nöjd efteråt!
 

mina pussgurkor ♥

måste se!

snart kommer det en film som är baserad på tsunamin 2004 som jag verkligen SKA se!! den är gjorde efter en familjs berättelse om hur de överlevde.. 
 

hunger games

nu ska jag lyssna på folket och kolla på hunger games! :) blev faktiskt sugen efter mycket om och men.. 
 
och just nu känns allt bra också, grymt skönt!
har precis pluggat lite, pratat med josefine om lite planer, ska till boda borg på lördag, mejlat om en rolig sak som jag hoppas blir av, så this girl is happy at the moment :D det känns bara bra så tänker inte frågasätta det previs haha!

 

favvisarna just nu!

 
 
 

måndag igen då!

hellu!
har haft en chill och skönt helg, mesta delen spenderad med älskling. igår blev det västerås för lite fönstershopping och mat. köpte lite fiskar och växter så nu är det fullt av liv i akvariet här hos honom, jätte fint :D 
 
men nu till dagen... vaknade imorse och mådde jätte illa men tänkte va duktig ändå och gå till skolan. går upp till bussen som jag trodde skulle gå (eftersom det stod i bussappen som dom säger är sååååå bra) men när jag kom till busshållsplatsen så stod det självklart en helt annan tabell där -.- blir så trött!! men eftersom jag inte mådde bra så bestämde jag mig för att gå tillbaka och va hemma istället. så nu är jag hemma hos älsklingen, har precis skickat in en jobbansökan till honom som krånglade igår och tänkte snart slå på en film! :) man får göra det bästa av situationen när man inte har sällskap haha :(
 

RSS 2.0