måndag 31/7

nu har jag kommit hem från jobben och har slängt mig ner i sängen framför svensson svensson! :) grymt skönt. och snart blir det mat, lövbiff och pommes, mums ♥
 

sliten och trött tjej

NU har jag helg, så grymt skönt så jag knappt kan beskriva det! :D va as trött och mådde piss på jobbet så fick verkligen kämpa idag.
 
har inte haft nån blogglust alls de här dagarna när man är helt slut efter jobbet oså. men nu ligger iaf jag och älskling och kollar på family guy, jäääävligt skönt att få slappna av!
 
 
 

Typical me


Soon soon

Har precis ätit klart min lunch och slutar om ungefär 3 timmar. Dagen har gått relativt fort så det känns skönt! :) efter 4 blir det att dra till skolan och jobba nästa ''pass'' med djuren. Här sliter man på ja.. Lika bra att vänja sig tänker jag. Har inte riktigt planerat klart min kväll men funderar på att åka tillbaka till älskling och spendera natten där!


namnsdag och bio

 
va bara tvungen att ta den bilden eftersom jag har namnsdag idag ;)
 
men nu till något helt annat, har kommit hem från jobbet och har duschat och gjort mig fräsch. senare blir det att ta bussen in till etuna för att gå på bio med baby och hans familj, ska bli jätte kul!
 
 

twilight - breaking dawn

såg nyss trailern för den sista delen av twilight! älskar filmerna och böckerna så längtar till november samtidigt som  jag kommer deppa sönder efteråt :( haha!
 
dock tyckte jag att de verkar som att de kommer bli lite som med harry potter-filmerna.. att den sista filmen bara handlar om strid och bråk, för de kan förstöra så mycket. men nu ska vi tänka positivt! :D
 

New

Första dagen på den nya avdelningen och det känns mycket bättre! Inte roligt att jobba men trivs ändå bättre här och det finns mer att göra! :) + att jag har minst två ''handledare'' som jag är med och båda är jättetrevliga! Så nu är jag mycket gladare!


tjeeeeenare mannen

nu är helgen slut (tyvärr!!) och de är dags att börja jobba igen imorgon.. SUCK. BIG SUCK. MASSA SUCK.
men har precis varit ute och lekt med hundarna så passade på att fota lite samtidigt, fotonörd som jag är.. ;)
 
nu ska jag och älskling slå oss ner i sängen och kolla på ''a perfect gateway''. de är en thriller/skräck jag har sett tidigare men kommer inte ihåg så mycket. men har för mig att den va rätt bra! :)
 
 

filmtips

tänkte tipsa om liza marklunds 6 filmer!
om ni gillar typ beck-filmerna & millenium-filmerna så kommer ni älska de här! 
 
 
 
 

krångel krångel

har inte bloggat dom här dagarna pga att jag inte har haft någon lust alls. de har varit problem med jobbet oså så har inte varit på humör.. men efter några samtal så blir det förhoppningsvis bättre nu! jobbar imorgon igen, börjar kl 8 på en ny avdelning.
 
 

nytt i garderoben

 
tröjan från cubus
jeans från bikbok

Usch

Sitter på jobbet och käkar lunch just nu. Slutar om 2 och en halvtimme ungefär och jag längtar ihjäl mig kan jag ju säga! ! Finns inget o göra och när de väl händer nåt så är det bara tråkiga saker.. :( Efter jobbet här blir det att dra vidare till mitt nästa (bästa!) jobb på skolan. De däremot längtar jag efter.


den röda vargen

blir att sätta på en film och käka lite glass för att slippa tänka så mycket och hoppas att jag kan sova bra inatt trots att jag inte kommer ha älskling bredvid mig.. när man har sovit med honom 3 veckor i sträck så blir jobbigt när man ska ''klara'' sig själv sen :/
 

terrible

nu är jag hemma från jobbet och la mig direkt i sängen. fyf******n vilken dag...
den har inte varit bra om jag säger så :( kändes inge bra på jobbet alls, kommer verkligen få kämpa dehär 4 veckorna för att orka med detta.
 
imorgon börjar jag halv åtta så måste ta bussen 06.20. YEEEEEEEY.
 
 

första jobbdagen

så smart som jag är så hade jag helt missat att jag börjar jobba idag.. :P hade fått för mig att jag började på onsdag men när jag kom hem igår och kollade på schemat igen så såg jag att de inte riktigt va så haha.. SUCK.
 
så om ungefär 1 timme blir det att ta bussen in till jobbet! börjar kl två men kan va skönt att ha god tid på sig första dagen. 
 

teenagerposts

 
 
 
 

friday the 13th

bestämde lite snabbt att man drar in till kungsör snart! en kompis till emma ska ha fest så blir att dra dit en stund :) fredagen den 13:e också, undrar vad som kommer gå fel nudå? ;) 
 
bara lite fix till sen är jag redo! jag just nu;
 

relax

det va så gryyyyyyymt skönt att lägga sig i sängen nu när man kom hem från jobbet kan jag säga! bara lägga täcket över sig och lyssna på åskan utanför. har ingen aning om vad som händer senare men nu tänker jag sova någon timma eller nåt!
 
bilder från mammas kamera som togs när jag kom hem;

movietajm

nu har jag och älskling landat hemma hos mig och har precis käkat lite! blir att kolla på nån av liza marklunds nya filmer :) skulle tydligen va samma regisör som millenium- filmerna så hoppas dehär är lika bra!
 
 

take me back

åååh, va jag vill tillbaka till turkiet! :(
haha det är fan det enda jag tänker på, får ångest. hade så gryyyyyymt kul den veckan så det är sjukt. dock så tyckte man ju att det va nästan föör varmt på dagarna när man va ute, men nu när man väl är hemma så ångrar jag det grovt...
 
lite skillnad 
 
 

I'm on my way

Sitter på bussen nu in till etuna för att senare möta upp baby. Men först blir det att svänga förbi djuren en stund, beroende av sitt jobb nejnej.. Men fan va jag stör mig på denhär busschauffören alltså! Kör som en idiot, as fort hela tiden och helt hackigt + att han är sur 24/7 -.-


bags ♥

fick ''bara'' med mig hem väskor från turkiet! men i loooooooove it ♥
 
 
 

tv tajm

nu ligger jag och sjuklingen + tyson i sängen och kollar ''på bar gärning'' på sjuan! ett rätt bra program :)
är slitna båda två så blir väl att somna tidigt idag, ska bli så grymt skönt. och imorgon blir det jobb igen som vanligt!
 
 

akvarium är fina

när älsklings krabbor dog förut så fick de flytta in lite fiskar istället! :) så idag gjorde vi akvariet finare med inredningen, blev en ny ''grotta'' och några småväxter som förhoppningsvis växer till sig snart.
 
 
 
 

tjulululu

nyss kommit hem till älskling efter en heldag i etuna! först till jobbet och ta hand om alla djuren + att marie, jasmin, malin och amanda också svängde förbi och checkade lite :) saknade människor.
 
nu mår man däremot inte så prima så blir att däcka i sängen och kolla på nile city!
skriver mer sen!
 

några bilder från turkiet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

saknad

TIDSINSTÄLLT!
kan lova att jag saknar alla djuren grymt mycket just nu!! ♥ både djuren i skolan men även mina bebisar hemma..
 
 
 
 
 
 

so true


BYEBYE SWEDEN!!

TIDSINSTÄLLT
nu sitter jag på planet och är förmodligen (rejält troligt) gryyyyyyyyymt taggad!! :D 
ska bli så sjukt skönt att få komma till riktig värme och spendera 1 vecka med älskling och hans familj.
kommer säkerligen inte blogga under denna vecka, men det kanske kommer upp några tidsinställda ;) 
 
 
 

RSS 2.0