sex and the city

ligger i sängen och är tröööööööööötttis.
kollar lite SATC nu  men det blir nog att sova tidigt idag. första natten utan älskling på ett bra tag så känns väldigt segt.. :( men lika bra att få mycket sömn nu så man är pigg imorgon!
 
imorgon blir det iaf att fira josefine som fyller 18 idag! ♥
vad jag förstod så blir det förkrök hos henne först innan utgång :) 
 

phototime in the woods

tog lite bilder igår med emmsan medan vi väntade på jasmin! var så JÄVLA kallt och det blåste sönder så vi kunde inte va ute så länge, synd :/ men det blev en del bilder och det ska vi lätt göra om! I LOVE IT. 
 
(lägger bara ut dom på mig nu, vet inte vilka emma godkänner på sig själv än haha)
bjuder på några;
 
 

TV TIME

NU;
solsidan följt av beck!
 
 

breaking dawn

nu har jag beställt klänning till bröllopet (skulle ta bilden från nelly's hemsida men då var den borta, flyt asså) och bokat biljetter till årets film! :D ett måste!
 

turn around


LOV!

tjoho!
nu är helgen slut, lika fort som den kom och imorgon är det måndag igen.. suck suck. för vissa, men inte för mig som har loooooooooooooooooov :D hallelujah! 
 
imorgon blir det massa planering till projektarbetet med tjejerna och förhoppningsvis lite foto, eller jag hoppas iaf på det (a) beror på om dom vill eller inte hihi! så det blir att gå upp samtidigt som älskling, usch haha. men det måste göras!
 

vädret ändras snabbt

igår:



idag:


i'm waiitiiing

nu väntar jag på att älskling ska komma tillbaka hit efter jobbet! mamma& pappa är på svensexa mm så kvällen kommer spenderas med hundpromenader, matlagning och allmänt mys :*
 

hoppträning

idag har jag ägnat den största delen åt mitt lilla yrväder! började imorse med att träna mer med selen på, behövs dock knappt eftersom han accepterade den sen första gången, duktiga killen :) satt även upp ett litet ''hinder'' på 5-10 cm som han fick skutta över på egen hand (med selen på). eftersom han inte riktigt förstår vad han ska göra än, så är han ju inte super glad haha ;) men det kommer ta tid och mycket tålamod, men jag hoppas att han kommer tycka om det tillslut så man kan pröva att tävla! 
 

crying out your name

eftersom jag älskar loreens röst, så har såklart denna låt också fastnat! 
  

USCH

NU:
PLUGG!
 
 

lek ute

va hemma från praktiken idag så passade på att ta ut mitt lillgos för första gången, va glad han blev! :') skuttade runt som en liten boll hihi.. men eftersom det börjar bli kallt så fick han bara va ute en liten stund.
 

update

va har hänt sen sist jag bloggade då?
 
* en lyckad utgång i fredags
* myshelg med älskling
* haft praktik idag
 
nu har jag nyss kommit hem efter första praktikdagen på denna vecka (har en helveckas praktik) och känner att jag är hur slut som helst..ringde även till körskolan idag och bokade syntest till på onsdag, så så fort det är klart så kan jag börja köra, WIE :D har bestämt mig för att ha körkortet klart i slutet på december, SENAST i januari. WISH ME LUCK! ska satsa järnet nu och jag vet att jag kommer klara det!
 
 
 

älsklingsgoset

 
 
 
 
 
 

mot körskolan

nu
 
* handledarkurs på körskolan 3 ½ timme.. yey.
* djurmagazinet och inhandla lite 
 
 

10 månader <3

Har världens underbaraste kille.


mina åsikter om djurparker

eftersom jag går djurvård och är på djurparken 1 gång i veckan genom skolan så bara måste jag ta upp det här nu.. som många vet (de som läser tidningen eller som hänger med allmänt bara haha ;)) så har det varit mycket snack och diskussioner om djurparker nu. till exempel parken i eskilstuna och ölands djurpark.
 
min klass (vi som läser djurvård) har spenderat 1 dag i veckan på parken zoo i eskilstuna sedan ettan och det var redan då flera av oss som märkte/märker konstiga saker hos djuren.. tänker inte gå in på alla saker i detalj men djuren behandlades inte som det borde iaf! till slut anmälde några parken och parkchefen kom till skolan och pratade med oss. när vi tog upp det vi hade sätt osv pratade hon bara bort allt och vände på hela diskussionen som att det var vi som inte kunde något. jag kan inte tala för hela min klass men jag VET att FLEEEERA inte tycker om parkens djurhållning och jag är så glad att det här har kommit upp nu!! 
 
sen om jag ska prata allmänt om djurparker så har jag aldrig riktigt varit för det. vilda djur som hålls instängda i små hägn, fel miljö osv för att vi människor ska underhållas, tycker jag är helt fel. en person som har ett ''djuröga'' ser hur lätt som helst om ett djur inte mår bra eller är understimulerad, och det har ju visat sig hur tydligt som helst på djurparker. SAMTIDIGT så förstår jag att vi måste bevara utrotningshotade djur med all tjuvskytte, skogsskövling mm MEN då ska det skötas också! och nej, det är nog inte det lättaste och billigaste men en sån verksamhet ska INTE vara för ekonomins vinning. det ska ske för att djuren ska må bra! och jag VET att till och med min klass skulle kunna utforma bättre hägn till djuren än vad som finns nu..
 
JUST SAYIN.
kolla kalla fakta ikväll, tv 4 21.30
 
och kolla och läs mer häääär
(intressant kan jag lova)
 
http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=2229659
http://www.expressen.se/nyheter/dokument/djuren-dodas---nar-de-inte-langre-far-plats/
 
 

Fel med kommentarerna?!

Har hört från flera nu att det inte går att kommentera min blogg :O så skulle ni kunna göra mig en tjänst och kommentera detta inlägg? Om jag inte ser nåt så får jag skriva till blogg.se så att dom fixar det.


Läslus

Har börjat göra något som jag hatade förut, att köpa böcker och läsa! Är så grymt skönt och bara lägga sig ner och fastna i nån bra bok :)

Läste tidigare ''djävulens märke'' som jag tyckte va bra! Så för er som gillar mer åt skräck/rysare/deckare så läs den ;) gillar man även typ Twilight så passar den perfa! Men nu har jag precis börjat läsa ''cirkeln'' som jag har hört mycket bra om, så det ska bli spännande! :D


nuså

ja, jag veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet..
har tagit en paus i 6 dagar, ibland är det skönt! :) fast måste erkänna att jag fick lite abstinensbesvär ibland haha..
 
skriver mer seeeen! 

nya tillskottet i familjen! :')
liten dvärgvädurs kille. 
 
viggebys bacardi symphony
 


fotade lite i trädgården

 
 
 
 
 
 

fredags, birthday

har inte orkat blogga höhö.. 
 
i fredags hade jag först en slapp dag på praktiken med jasmin, käka tårtam kollade på grease mm! :) sen drog jag till emma&emil efter praktiken och förade, åt mm innan krogen! dom hade varit jätte snälla och fixat mat, efterrätt och presenter, tack för allt!! :D :D vi drog till krogen runt 9 och dansade och hade as kul :) tills jag fick ont i magen, SUCK. hade fått ett gallanfall i torsdags kväll så jag antar att det hade med gallan att göra igen :/ lite surt. åkte iaf hem efter 1 så blev inte av med sååå mycket tid iaf :) tur man hade emma som brydde sig as mycket för att jag skulle ha kul, man blev peppad ;) hade iaf en lyckad 18-års dag! ♥ 
 
 
 
 
 
 

18 fucking år!!

Woop woop nu är jag äntligen 18! :D fan va skönt!


vill rida!

tjaaaabbaa!
ligger i sängen och väntar på att älskling ska komma hem, senare åker vi hem till mig. börjar få ridabstinens som fan nu, ååååååh haha.. och kommer inte hinna alla i helgen heller, suger rätt hårt :P men ska försöka på måndag!
 
nu är det bara timmar tills jag fyller 18! OHYEAH, SÅÅÅÅ SKÖNT!
blev firad av älsklings familj igår, fick en as mysig filt, en as fin porslinskål där det står ''popcorn'' på och en sån här grej man har datorn på när man ligger i sängen tex :D så snälla!
 
 

Iiiih va skönt!!


Ridning och bussväntan

Sitter just nu ute i kylan, dö trött och väntar på bussen. Känns jävligt tråkigt nu men kommer va sååå skönt när jag är framme hos min älskling! :)

Ridningen idag fick super super! Red zallie, först ut en sväng som uppvärmning och sen på ridbanan. Hon va dock jätte stissig ute och va rädd för det mesta längs vägen haha :P men så fort vi kom in i paddocken så kunds hon koncentrera sig! :) hon har ju fart i sig efter all fälttävlanstävlande men idag tycker jag att hon kunde samla sig riktigt bra :D ska bli kul när jag verkligen har lärt känna henne så jag hittar alla knappar!


bra dag

tjoho!
haft en bra dag idag trots allt! blev ingen skola pga ingen sömn, dont know why :o brukar alltid sova rätt bra..
men iaf.. sov ut till kl va runt 1, senare mot eftermiddagen blev det stan innan jag, emma och emil hämtade upp älskling för att åka till västerås och erikslund! :) så nu är det ett par saker fixade som jag har tänkt på länge, känns skönt!
* lagade min baksida på iphonen (nu är den hel och fin igen, wiie!)
* tog kort till mitt leg + terränghjulingkörkortet (fyfan va ful man blir på sånna haha..)
* shoppat outfit till min 18 årsdag
* köpte två böcker 
 


RSS 2.0