lite småhandlig på schemat

nu ligger jag och väntar på att älsklingen ska komma hem, i miss him! även fast jag såg han igår morse så känns det som en evighet..
 
men senare ska vi iaf åka och köpa lite nödvändigt till lägenheten! :) dyrt men som sagt, nödvändigt.
 
 

min första körlektion

ojoj..
efter körlektionen imorse så somnade jag och vaknade för en timme sen (a)
 
men över till körningen. jävlar haha! trodde att jag bara skulle få köra på en parkering och bara träna på att koppla och växla lixom. men det blev inte riktigt så :p vi började med det, men helt plötsligt sa han att jag skulle köra ut på vägen.. fick köra i stora rondeller mitt i stan och gasa på ordentligt på de större vägarna. kan säga att det var ganska läskigt när man inte hade förväntat sig det :p men han sa att jag var så duktig så att det inte va något problem :) men JAG tyckte det va läskigt haha.. men fick inte ett enda kärringstopp iaf på 80 min, stolt :D
 

R.I.P

r.i.p fina häst ♥
 
 
 
 

sad news..

idag fick jag dåliga nyheter i skolan, alma (min ena medryttarhäst) blev avlivad igår.. usch, de vi trodde va en hälta visade sig vara en hovbensfraktur.. :( hon hade tillochmed börjat gå bättre på benet men så va det tydligen inte... 
men hoppas att hon har det bättre nu ♥ har iaf varit i stallet och tagit hand om de andra 2 tanterna ordentligt!
nu blir det bara chill framför datorn.
 
imorgon ska jag köra min första körlektion, är jätte nervös..
 

I got a hangover, oohooh.

Jomen tjäna, pigga tjejen här.. ;)

Va på Emmas inflyttningsfest igår och hade det roligt! Däremot va det inte så roligt att nästan dricka 3 liter vin + cider själv.. ;) så imorse fick jag och älsklingen vad vi förtjänade, man behöver ju inte gå in på detalj haha!

Men vi kom iaf iväg till Ikea tillslut så nu är jag fattig! Fick även taklampan jag ville ha som inflyttningspresent av älsklings mamma! :)


hjärnmos

ojojoj.
har verkligen inte hunnit blogga de senaste 2 dagarna..
det har hänt mycket men sammanfattar det hela för att inte behöva skriva en bibel haha.
 
1. jag och älsklingen har varit och kollat på 2 lägenheter, varav 1 vi båda gillade.
(dock ligger dom i den lilla håla som jag inte vill bo i men..)
2. köpt 20 körlektioner samt bokat min första nästa onsdag, pirrigt!
(där rök 8500, så jävla dyrt!)
3. pluggat som en sate!
4. försökt inse att jag kan flytta hemifrån om någon vecka, om jag vill..
 
usch, jag har haft mycket o tänka på de här dagarna :p
vet inte OM jag vill flytta, eller klart jag vill men det kommer bli en så stor förändring.. det är ett helt annat län, kommer sakna mina vovvar massor, kommer va mycket fattigare haha.
men älsklingen väntar i stort sett bara på att skriva på pappren, sen är det min tur att bestämma vad jag vill. jobbigt haha
 
 
 

snart slut för dagen

nu slutar vi snart som tur är, är as trött! eftersom jasmin har varit duktig och klara körkortet så åker vi med henne hem idag :D och imorgon + torsdag är vi lediga, AWESOME. men blir ändå att åka in imorgon och plugga projektarbete med tjejorna.
 
och senare ikväll blir det ju stallet som vanligt på tisdagar. och denna gång ska jag gå ner till stallet! :) 
kommer va död ikväll haha..
 

dags och bli lite mer fit

pepp pepp!!
nu SKA jag bättre mig, INTE bara säga så! så skriver ut det här så jag känner mig tvingad haha :p har från och med idag börjat med LCHF. däremot kommer jag inte vara STENHÅRD, ibland kommer jag vara tvungen att äta lite potatis tex men då kommer jag iställlet äta väldigt lite och ta extra sallad istället! sen ska jag börja powerwalka, springa och träna med hantlarna mm hemma. eftersom jag har 40 min till gymmet så vet jag själv att jag inte sköter det.. :p
 
men skillnad ska det bli denna gång!
 
 
 

väntan

nu kollar jag på twilight, new moon (eller ja, har på i bakgrunden iaf hihi). har städar rummet, bäddat rent i sängen och duschat :D så underbart med nyrakade ben och nya lakan!
 
om en timme kommer älsklingen också, ÄÄNTLIGEN! fast jag träffade han i fredags morse så känns det ändå som en evighet, usch inte funny. men det är ju så det ska känns med riktig love :*
 
men när jag inte är med min ena älskling så har jag ju alltid min andra pussmaskin ♥
 
 
 
 

.

 
 
 
 
 

afraid..

nu har vi precis varit och hyrt en bil (manuell) så blir en del övningskörning idag. tyvärr är jag inte ett dugg taggad utan är mer rädd pga vissa anledningar..
 
har inte skrivit något här eller sagt till nån eftersom jag verkligen inte orkade prata om det.
i tisdags när jag körde hem från stallet så hände det en liten olycka.. allt gick jätte bra hela vägen hem ända tills jag skulle parkera (som jag redan hade gjort flera gånger tidigare helt utan problem).
det var ca 2 m kvar till garageporten och min fot halkar till på gaspedalen med mina klumpiga ridskor.. bilen accelerarar väldigt kraftigt och vi brakar rätt igenom garaget och fastnar med bilen där garagedörrarna satt.
 
jag fick en hel blackout och hamna i chock så kommer inte ihåg allt i detalj.. vet bara att mamma kom springandes och försökte hjälpa mig ut genom bakdörren och tillslut hjälpte mig in i hallen. tack vare mormor&morfar som kom ner till oss direkt så lyckades de få ut bilen och sätta tillbaka det som fanns kvar av dörrarna.. blev inte fysiskt skadad som tur var men jag kan lova att det sitter kvar i minnet och nu kommer jag få kämpa för att klara det här körkortet. + att det kostar mycket för min familj nu också så det känns inte roligt alls.
 
men nu ska jag ut och köra iaf,
bättre att börja så tidigt som möjligt..
 

bacardi

blev en liten photoshoot på mitt lilla gos ♥
 
 
 
 

i love you

kärlek, det är precis vad det är.
 
 
 

ingen rubrik

skriver ''oupps'' för många gånger så tänker inte göra det nu ;)
har bara inte orkat blogga, pga brist på tid. 
 
men nu ska jag försöka, verkligen.
 
 

Slut tjej

Nu har jag landat hemma hos älsklingen och väntar medans han lagar mat :* sen blir det bara en massa mys, båda är helt slut..

Imorgon är det skola fram till 11 ungefär, sen hem och rida och 23.59 blir det dags för Twilight! YEEEYY :D


i'll take care of you

 

bröllopsoutfit

ska ju på min mosters bröllop på lördag så var ju ''tvungen'' att införskaffa lite grejer! ska iallafall ha en mörkblå långklänning (längre där bak) och smycken såklart :D
 
orkar inte sätta på mig allt nu eftersom jag inte har bestämt mig för vilka klackskor jag ska ha eller om jag ska ha ljusa eller svarta tights.. men blir nog ljusa!
 
 
(tycker faktiskt att den är mycket finare i verkligheten när den sitter på)
 
handchain.
 
 
silvriga örhängen + halsband.
 
 

Haha

Vad är det för likheter på en gurka och en elefant?












Båda börjar på G, för elefanten heter Gunnar. HAHHAHHAHAHA!!


kallt

har inte orkat eller haft tid med att blogga de senaste dagarna..
i helgen la jag all min tid på älskling, hur mysigt som helst! sen har jag även övningskört för de första 2 gångerna bla. 
 
nu har jag precis varit i stallet och ridit ut en tur på Zallie, mysigt trots mycket ''studsig'' häst ;) jääääävlar va kallt det börjar bli! BURRR! 
 

TGIF

godmorgon!
har varit vaken sen halv nio eftersom älsklingen lämnade mig för att jobba, haha. idag blir det storstädning av rum och kaninbur medan jag väntar på att han ska komma tillbaka ikväll! :* sen blir det en riktig myshelg! ♥
 
fick dessutom mitt körkortstillstånd igår så ska fööörsöka tvinga pappa att köra med mig (a) VILL NUUUUUUU!
 
 
min underbara,
bästa, finaste

RSS 2.0