you're beautiful

he's eyes make the stars look like they're not shining
He's so beautiful, and I tell him every day
When I see your face, there's not a thing that I would change
Cause you're amazing, just the way you are
Because you're amazing, just the way you are
.

this i soooo me!


hemmaträning

har börjat göra lite rump- och magövningar varje dag nu! eftersom jag har blivit dålig på att gymma (tyvärr) så tänkte jag att det är bättre än inget att göra lite hemma när man inte orkar gymmet :) gör liknande övningar som på videorna nedanför men även andra!

last day

smart tjej som somnar när man kommer hem när man igentligen måste plugga.. kommer never ever klara provet imorgon.. :/ i kind of given up. (haha har ingen aning om jag skrev rätt där ;))

idag var ju sista praktikdagen.. inte speciellt roligt men vi kommer komma tillbaka och hälsa på! har varit en underbar praktikplats, har haft aaas roligt och samtidigt lärt sig sjukt mycket! ♥
.
kan inte detta väder komma tillbaka..

SATC

nu har jag kommit hem och satte direkt på sex and the city! :*
blir att äta nåt nu också eftersom jag inte har käkat middag ,mummss.


prommis med baby

nu har min fina kommit hem från jobbet, äntligen hihi ♥ så vi ska ta en lite promenad nu och sen kolla lite film innan jag ska bege mig hemåt lite senare.


dress

nu är avslutningsklänningen beställd!
tänkte inte fixa nå kläder först eftersom de inte är nåt speciellt men kostade bara 199:- så slog till ;) hoppas bara att den kommer innan tisdag också och att den passar bra... men de tror jag nog!

karpathos 2010

vill tillbaka till paradiset ♥









ledig tomorrow!

hemkommen från skolan nudå! har precis duschat och gjort mig fräääsch. fick reda på att jag inte har engelska imorgon och är därför ledig, aaaas skönt! :) men har däremot mycket att plugga på inför det stora provet på fredag så det blir bara att PLUGGA, PLUGGA, PLUGGA imorgon.. :/
.
bestämde mig därför att åka till älskling ikväll så kan jag plugga i lugn och ro imorgon, hemma kan jag aldrig koncentrera mig..
.

Måndagasmys med baby

Nu håller vi på att fixa hem Harry Potter så de blir att mysa till den i sängen med lite gott! Mysigt <3


Kittens

Efter skolan drog jag, jasmin och conne hem till emmsan som hade fått kattungar imorse! Eller ja, inte hon men hennes katt ;)

Världens sötaste små varelser, jag som knappt gillar katter blev helt till mig (a) men allt ska ju tyvärr ha en baksida.. Den finaste katten märkte vi har gomspalt så den kommer inte överleva.. :( hemskt, usch...

Första bilden är på den näst finaste och dom andra är på sjuklingen..


FML

haha söt bild, ser ut som en fågel eller nåt! men eftersom vi snart ska spela fotboll så fick de bli den bilden

är verkligen pissed off idag.. kommer få IG i matte tack vare vår äckliga lärare som skiter totalt i oss, ÅH!! sen fick jag bara g i engelska nationella, hatar skolan så jävla jävla mycket just nu..
sitter nu med all the idijuts i skolan och har nothing to do.. VÄRT. ska dessutom snart ha en gruppredovisning som ingen kan ett piss om..
BITTER? NEJNEJ.

quote


spetsigt

hängde med pappa och brorsan till tuna park och hade lite pengar kvar så fick med mig denna hem! :) va -30%bikbok så kostade bara 70 kr!

VI VANN!!

VISSTE DET! LOREEN, SÅ JÄVLA GRYM! ♥
eurovision i sverige 2013!





THE DAYS ARE DARK WHEN YOU'RE NOT AROUND, THE AIR GETS HARD TO BREATHE


goodmorning!


gillar inte min dator just nu.. R-tangenten har lossnat och gått sönder, suck.. vädret är ju inte heller så as fint så blir att städa rummet nu till dunkande musik!

Onödig skoldag

Haha värt att man åkte hit från första början.. Läraren kom nyss in och sa att vi får göra uppgifterna hemma! Så nu står jag och jasmin och väntar på bussen, jaja får ju iaf utnyttja solen när jag kommer hem :)

Mums, redbull!


pluggtime

nu har jag kommit till igår. haha de blir så bra när man pratar samtidigt som man skriver! skulle stå skola ist för igår ;) men nu blir det allvar igen buhu.. stort djurvårdsprov nästa vecka så måste börja plugga nu, USCH.

praktiken igår

praktiken igår va awesome!
blev att longera billy + rida lite och när vi var klara med alla ''sysslor'' så satt vi vid poolen och solade, AS SKÖNT! kunde inte ha blivit bättre! :)

Praktik

Nu sitter jag på bussen som ska ta mig till praktiken! Verkar bli varmt och skönt så dagen kommer nog bli bra :)


liten refresh!

nu har jag duschat, rakat mig, smörjt in mig och sist men inte minst gjort rent öronen! ;) tänker inte få det så infekterat som jag fick förra gången. tänkte leta upp nåt nagellack nu och måla naglar och tååår ♥

minishopping

allt är ifrån gina tricot!



sommarkänslor på hög nivå!

haft nationella i engelska idag, solat med brudarna, tagit hål i öronen igen, gjort lite hemliga ärenden (;)) och småshoppat lite! :)
borde igentligen plugga just nu men har inte luuuuuuuuust...





''ny'' dator!

pappa hjälpte mig att fixa min andra dator så nu funkar den som den ska igen, AS SKÖNT! det hemska är dock att ALLA mina bilder sen typ 2008, ALLA minnen är borta... hade lixom över 1500 bilder. känns terrible, men finns inget att göra åt saken. så det kommer inte bli några bilder ikväll för har inte hunnit ladda över alla mina bilder från skoldatorn än :)

nu blir det iaf att ladda ner sex and the city och kolla på innan jag ska soooova,
PUSSPUSS


bus med mollie pollie

kom nyss in efter att ha umgåtts med mollie några timmar, underbara människa! :D ♥ suttit och pratat, cyklat typ 1 mil, ne men flera km iaf och hälsat på i ett stall! har verkligen känts som en riktig sommarkväll :)


dagen i bilder!


haha så blir det när man går i högt gräs....! ;)

...ska jag säga.. AJ, JÄVLA BRÄNNÄSSLOR!






busigt värre alltsåå

hemma nu efter en lovely dag/kväll i ett uuuuunderbart väder!! ♥ efter skolan låg jag, emma och jasmin och solade, läste tidningar och snackade. sen har vi cyklat till ett övergivet (och då menar jag verkligen övergivet, alla möbler och innehåll var kvar) + en gammal ladugård. vi drog också ner till min och jasmins gamla skola och spelade fotboll, tog lite kort oså! :D as mysig kväll !


Fall down seven times, stand up eight.


sunny, wonderful days

nu är jag hemkommen efter en awesome helg! igår (lördag) så åkte jag, emma och emil till sagostigen, eller ja praktiken under dagen och käka tacos mm, mysigt! sen åkte jag tillbaka till baby på kvällen och idag har vi varit ute i solen, solat o spelat kubb :D vädret har ju bara varit föööör underbart!! och bättre ska det tydligen bli! ♥
.
nu till nåt helt annat! eftersom min ''skoldator'' börjar mer och mer lagga sönder (det är nån fil/filer i hårddisken som är trasiga) så bestämde jag min nu för att ominstallera min andra dator så att den går att använda ordentligt igen :) kommer ta flera jävla timmar men det behövs!

whistle


tears are words the heart can't say

bloggen har varit helt död ett tag men har haft annat skoj för mig! :) i tisdags blev det en tjejkväll med några av girlsen, gick till en övergiven fabrik, kollade film o myste. och i onsdags blev det krök med några från klassen + några till, också najs!
.
så passar på att blogga nu när jag sitter själv hos älskling medan han jobbar.


good feelings

jag bara älskar känslan när de mesta känns bra för en stund utan någon speciell anledning! eller jo, igentligen finns det väl anledningar men ändå! ;) kort skolvecka, roligt studiebesök imorgon (på min praktikplats), snart sommarlov, myskväll med några av girlsen imorgon! det stämmer nog ganska bra att man blir glad av att träna! ;) 


tjabba tjena hallå!

nu har jag kommit hem efter första skoldagen på veckan dårå! :) inte speciellt ansträngande dag, bara lite småtjaffs på morgonen angående studentflaken men jaja!
.
efter skolan blev det iaf att äntligen dra till gymmet ungefär 1 timme med emma, kändes behövligt. blir att gå tillbaka dit imorgon igen så vi inte får ett så stort glapp som vi hade fått nu :/ då blir motivationen mindre och mindre.. not good!





sunday

söndag, skola imorgon. upp tidigt, usch! men ska bli skönt att träffa friendsen igen! :)
igår kväll blev de några öl med älsklingen, satt och pratade om allt och ingenting och hade de mysigt! och ikväll blire samma sak, mysigt alltså inte öl höhö. blir att kolla på ''gone'' och passa på att va varann innan jag åker imorgon ♥


You're amazing


dags för fredagsmys

efter alla sjukinlägg den här veckan så skiter jag i att berätta om min natt, blev iaf ingen skola idag igen. suger. nu har iaf jag och älskling varit och köpt lite gott till ikväll så att man överlever denna fredag hihi! 
.
det är sjukt hur något såhär fint samtidigt är så hemskt med alla pollen..

give me!


plugg!

ÄCKELALLERGI = ingen praktik...
så gör det bästa av situationen och pluggar lite djurvård istället! :) går väldigt bra också så ska fortsätta med det nu, fick bara ett litet abstinensryck och ville blogga lite.

instagram

följ mig på instagram! :) är inte speciellt insatt men kan ju vara kul i allafall haha! heter temmsan.
ni får gärna skriva vad ni heter också!

jason derulo

jason derulo's nya låt! vet inte vad jag tycker än haha, varken dålig eller bra.


countdown

27 dagar kvar till sommarlov!
53 dagar kvar till turkiet!
4 månader och 26 dagar till jag fyller 18!
.

ändrade planer

eller vad man ska säga.. ingen GOD morgon direkt. hade verkligen bestämt mig för att åka till skolan eftersom jag varken va där i måndags eller igår, men blev knappt nån sömn inatt heller och när jag vakna kunde jag knappt öppna ögonen.. älska våren alltså ♥
.
men har iaf ätit en god frukost nyss med älskling innan han åkte så nu blire nog att försöka sova, behöver få lite sömn iaf...




Tummen ner för allergi

Blev ingen skola idag heller pga av att jag inte kan sova på nätterna.. Allergin är så jävla jobbig, snorig, hostar och ögonen kliar sönder.. :/

Nu efter en jävligt chill dag ligger man nu bredvid älsklingen och kollar på ''the awakening'', mysigt! Dock är filmen väldigt seg än så länge men det kanske blir bättre snart! :)


kvällens underhållning


ett efterlängtat brev

fick hem brev från sjukhuset nyss så nu är det helt klart, blir att jobba där i sommar! :)
.
idag har jag inte varit i skolan, va hos läkaren runt 11 och va kvar hos älskling så det va ingen ide att åka in innan. hade igentligen tänkt att åka in efter men hade jag tagit bussen så hade jag varit framme typ en timme innan vi sluta, inte så värt ;p

new shoes


iphone


it's friday, friday, friday

sitter i skolan och har totalt tappat fokusen haha! men jobbade faktiskt på as bra imorse så förtjänar att flumma lite nu höhö ;)


kosläpp!

va ju tvungen att fota idag när alla glada kor kom ut i hagen! :)

sunny day

har inte bloggat sen valborg såg jag nu, oupps haha.. tänkte göra det igår men drog en spontanare och drog o fiska/grilla/bada med hundarna/chilla med emma, emil och älskling så hann inte riktigt :p
.
nu är jag iaf hemma efter en jätte rolig dag på praktiken! :) blev kosläpp, kastrering och massa annat skoj haha! vädret gjorde ju inte heller saken sämre precis, LOVE!
men efter allt så är jag grymt trött så datan kommer bli min bästa vän tonight. imorgon är det fredag äntligen och jag hoppas att vädret kommer va lika fint då! :)


RSS 2.0