flickan som lekte med elden

antar att dethär blir sista inlägget innan jag åker höhö. sitter och löser lite korsord fast ögonen svider satan! men ingen ide att försöka sova just nu för kommer iaf inte klara det :P istället blir det att kolla på film sen ''flickan som lekte med elden''. redan sett men de är en sån film som går att se fler gånger :D as bra!
 

fix in i de sista

nu har jag kommit ''hem'' från ''jobbet'' och har precis gått igenom min resväska oså! :D allt såg bra ut förutom att jag glömde mitt cyklop + tandborste men det fixar sig därnere. 
 
nu ska jag bara måla klart naglarna, raka mig och hjälpa älskling med hans väska :*
 

diss till bussar...

irriterad tjej nu...
gick till bussen nyss för att åka till jobbet, kollade busstiderna i deras jävla app och det stod att de skulle gå.. men nej, nu när man kollar på hemsidan och söker där istället så står det att de inte går bussar övh på helger! -.- men som ''tur'' va så ska pappa ändå lämna min väska här så han kommer snart så åker jag med han till jobbet sen.
 
men nu vet jag inte hur jag ska göra andra helger + att jag inte vet hur jag ska komma tillbaka hit när jag har jobbat klart... åååh...
 

första jobbdagen imorgon!

imorgon är de första jobbdagen för mig och emma då! eller ja, vi har ju varit där varenda dag ändå men imorgon börjar vi få betalt! :) blir att åka dit vid 11 för att mata alla djuren och storstäda hos vissa. haha kommer sakna dom när jag åker! 
 
 

spenderat lite pengar

drog till etuna idag för att umgås lite med emmsan! blev först att ta hand om lite mindre roliga saker som att tvätta men senare drog vi till stan och gjorde mycket roligare saker! nämligen shoppade lite :D dock har man ju inga pengar kvar nu... 
 

music ♥


trött.se

nu är jag hemma och ska ligga i sängen och chilla en stund medan jag kan haha! åker till baby halv nio så måste hinna packa klart allt innan + måla naglarna. 
 
efter vi hade tagit hand om alla djuren imorse så drog vi ner på stan en stund och fikade oså. sen blev det 3 bussen hem, trött som saaaaatan.
 
höll i ormen på skolan idag, har inte varit så rädd på länge kan jag ju säga....
är inte rädd för dju annars men dedär gills inte som djur haha
 
 
 

iiih!

tack vare världens bästa pojkvän så väntar denna bikini på mig i flygplanet när vi ska åka! äääälskar den! ♥

tomorrow

imorgon ska vi (jag och emma) gå igenom hur allt fungerar så vi vet sen när vi ska börja jobba på riktigt! så det blir att gå upp tidigare än jag har gjort de andra dagarna, men de blir kul när man väl kommer fram :D
 
grym låt och grym tjej!

sommarjobb numero 2!

idag är jag en glaaaaaaaaaad tjej! allt känns bara så awesome nu!! :D 
fått ett till (as najs) sommarjobb som jag hade hoppats rejält på! blir att ta hand om skolans djur resten av sommaren eftersom lärarna tar semester! :) har ju redan ett jobb men känner att jag vill göra det här också. kommer jobba exakt varje dag men det gör inget :)
 

haha söt ko!


getting fresh

nu har jag duschat och tänkte göra mig lite mer fräschare nu! :) blir att måla naglarna och fixa ansiktsmask medan jag kollar på satc (hihi ovanligt)
 
kommer kanske inte blogga mer ikväll eftersom jag är grymt trött så säger nog godnatt redan nu,
hörs imorgon! 
 

nytt i garderoben

 
 

djurpyssel och shopping

nu är jag hemma efter en awesome dag! :) i skolan... haha!
nemen jag och emma drog dit idag igen för att fortsätta att hjälpa till med djuren oså. drog även iväg till djuraffären och köpte lite nya fiskar mm.
 
efter några timmar bland alla djur så drog vi ner på stan och shoppade lite smått! fick med mig två tröjor, en bh, en ring och en mascara (visar bilder sen) nu ska jag snart upp till mormor&morfar för att hämta en resväska till på söndag! :D
 

a big suprise

det blev lite mer än att bara dra till skolan på en snabbvisit hehe..
när vi kom dit fick vi värsta chocken av hur mycket djur som fanns, det va helt sjukt kul att se! :D lärarna höll på att bära in det sista oså så vi hjälpte till med det i några timmar, dekorerade akvariumen osv, skit kul!
 
trean kommer nog bli awesome!
plus att man fyller 18 år 2 månader efter skolan börjar också (a)
 
 
 

in till etuna

om en halvtimme tar jag bussen in till etuna för att möta upp emmsan! blir att dra till skolan en stund för att checka in de nya djuren oså :) ska bli spännande! blir nog ett gympass efter också.
 
får bli en liten retard bild från förra sommaren på oss ;)
bara att då var det liiiiiiiite bättre väder..
 
 
 

kärlek på högsta nivån ♥

min finaste, är så glad att jag har dig.
ord kan inte beskriva känslorna för dig,
i love you ♥
 

goodnight

ohmygoooooood va trött jag är nu, helt sjukt. så varför stanna uppe och tråka ut sig när man kan sova? 
så nu ska jag dejta kudden de närmaste timmarna eftersom min andra underbaring dejtar sin egna kudde tonight.. 
 

THE DAYS ARE DARK WHEN YOU'RE NOT AROUND

nu har jag kommit hem från stallet och sitter nu i sängen och pratar med älskling i telefonen ♥
är trött i både kropp och huvud så blir att kolla på sex and the city resten av kvällen och bara slappna av :) finns ju ändå inget annat att göra just nu :p
 
 
 

både roligt och tråkigt på samma gång

ligger i sängen o kollar på tv nu med baby innan han ska hem.. blä på det kan jag ju säga.. kommer bli jobbigt att lämna honom efter mer än 1 vecka tsm.. men om 1 vecka drar vi till TURKEY! ♥
 
när han drar runt 5 så blir det att möta upp mollie och cykla till stallet :) ska rida ut igen och träna lite western, hon ska lära mig lite grunder igen eftersom det var grymt länge sen sist haha.
 
 

midsommardagen

tjabba tjena hallå!

palla inte blogga igår eftersom de va midsommar! :) solade med älskling typ hela morgonen i det uuuuuuuunderbara vädret och käkade, spelade och gjorde annat med familjen resten av kvällen. fick lite färg iaf så det känn skönt, dock har lite försvunnit idag :/
 
nu har pappa fixat ner sean banan i seanafrika filmen på skoj så jag och baby tänkte kolla på den nu och se hur kass den är ;) 
 
ann kom hit med macarons (stavning?) som jag aldrig hade prövat innan. as goda ju! hemgjorda ifs så vet ju inte hur de som finns att köpa på caféer oså smakar :P

nya designen

fick ''nya'' blogg.se nu iaf! :) har inte kollat runt på allt än men de verkar as najs ändå tycker jag!
det skulle däremot va ännu roligare med taggarna om alla blogg.se medlemmarna kunde se inläggen istället för att man ska söka när man väl har kommit till bloggen. 
 
 

haha true!

 

WIHO!!

glömde ju skriva att jag och emma har G i matte b nu! :D satt där hela morgonen så nu äre gjort, så JÄÄÄVLA skönt! nu behöver jag inte röra en mattebok i hela mitt liv om jag inte vill, UNDERBARA KÄNSLA.

hemma efter ridtur

heltslutkörd ligger jag nu i sängen och vilar. ridning + värme + cykling + ingen mat&vatten är ingen bra blandning ;) blåste så sjukt mycket så hästarna va lite bråkiga men annars gick det väl bra, va första gången jag red på as länge och ny häst så :)
.
nu ska jag vila en stund till innan jag slänger mig i en kalldusch! sen senare åker jag till baby.

matte imorgon..

ska snart duscha och bädda ner mig till satc innan jag ska sova. gick upp tidigt imorse och efter att ha fått massor massor med information inprinat i hjärnan från jobbet, så blir man rätt trött :p
.
imorgon blire att gå upp tidigt IGEN (inte ok på lov..) och VERKLIGEN inte ok att man ska till skolan och plugga matte.. :/ men fick ig så har chansen att få g om jag jobbar lite, som ''tur'' är så ska emma också dit, i'm not alone :D sen blire hem och rida med mollie, underbart och umgås lite med henne eftersom vi knappt träffas! ♥
I love you with all my heart baby

nödvändiga saker

hemma efter att ha varit i etuna och gjort två viktiga saker! varit på introduktionsdag där jag ska jobba i juli-aug och varit på forex och växlat pengar till turkiet! :)
om det är någon som har varit i turkiet så får ni gärna kommentera hur mycket fickpengar ni hade med er? :)



1 halvår med hjärtat

Älskling: vet du en sak?
Jag: nej vad?
Älskling: jag älskar dig så jävla mycket
Jag: vad vill du ha nudå?

Hahaha vi är så jävla söta mot varandra <3


tired

nu är man hemma från mormor och är grymt trött!
älskling är här också så blir att slå på baksmällan 2 sen och bara chilla.
puss så länge ♥
.


och..

...så var vi ute ur em, surt värre.
men nu är jag iaf helt sjukt trött efter dagen så ska snart stänga av datorn och get some sleep!
.
imorgon blire att fira mormor på dagen eftersom hon fyller 70 år! och senare hoppas jag att min älskling kommer till mig, längtar så efter han efter bara några timmar ♥

word





tjena tjena!

nu är jag hemma igen efter att ha varit på ponnytrav med mamma och en kompis till henne för att sälja aloe vera produkter som mamma är återförsäljare av! :) ganska segt men hade ju iaf vädret på våran sida. va ju jätte molnigt imorse och under dagen men de har ofta nu på senaste tiden blivit bättre mot kvällen :)

nu kollar jag på fotbollen och hoppas att sverige vinner denhär viktiga matchen! dock tror jag inte att det blir så menmen..


instagram

har börjat bli mer och mer beroende av instagram sen jag senast skrev om det! (a) det är en as rolig app om man gillar att dela bilder med andra! så om ni har iphone eller någon annan smartphone, GET IT! :)
själv heter jag: temmsan




wierd dream..

vakna nyss av en mardröm (som vanligt den senaste tiden) och den var sjuk och helt hemsk, usch. och de värsta är att den sitter kvar i mitt huvud.. det är konstigt hur vissa drömmar verkligen biter sig fast :o oftast så glömmer man ju dem när man vaknar..
.
så nu gosar jag lite med myskatten och ska nog kolla lite på SATC så att tankarna försvinner!

första doppet!

kom nyss in efter att ha cyklat till stranden med emma! vi drog en spontanare och bestämde oss för att ta vårat första dopp! ;) och det gjorde vi också!
.
så här kommer lite sommarbilder;

went to bikbok

passade på att dra in till bikbok när jag väntade på emma tidigare idag!
va rea så shortsen kostade 99:- och linnet 79:-

BECK

ikväll blire att kolla på två av BECK-filmerna! kommer nog aldrig tröttna på dom, så sjukt bra filmer fast de är svenska! ;) har nog sett alla minst 10 gånger men skarpt läge va vääääldigt länge sen och i stormens öga har jag bara sett 1 gång! :)

när alla säger nej ska jag säga ja

sitter och drömmer mig bort till värmen när regnet bara öser ner här.. asså sommarlovet rinner bara iväg när det är såhär, de enda jag gör är att sitta inne typ. VILL SOLA, BADA, TÄLTA, GRILLA, ja allt som inte går nu! :(
.
nu väntar jag på att älskling ska komma från jobbet, blir väl om typ två timmar :/ sen får vi se vad som händer!

sverige-ukraina

fotboll nu
kom igen nu sverige!
.




it's never gets easier, you just get better

hemma och chillar till sex and the city! åkte hem från älskling runt 4 och sen dess har jag bara varit inne och segat, vill ju inte göra något alls när vädret är som det är.. :/ vill att sommarvärmen ska komma på riktigt nu!
.
imorgon ska till polisen runt 10 för att fixa pass så det blir bara att gå upp tidigt och fixa sig.. segt värre yesyes! man kan ju bara önska att man vaknar upp till strålande sol, men önska kan man ju alltid göra..


speltips!

tänkte tipsa om ett roligt spel! appen heter subway surfer och finns att ladda ner gratis på appstore (iphone), vet inte om andra smartphones kan använda den men det tror jag nog :)
TRY IT!

 


längtar efter värme..

igår va de den första dagen på länge som vädret var någolunda OK så de fick bli en långpromenad med älskling på kvällen ♥ jätte mysigt förutom alla VIDRIGA, ÄCKLIGA larver som har tagit över alla träd.. 
nu när han är på jobbet får jag underhålla mig själv, blir mest och sova/datorn men nu när det är mulet och tråkigt så gör det inget precis. kan inte den riktiga sommarvärmen komma snart så man kan börja lägga basen inför resan! ;)

22

lite skillnad på vädret asså.. ge mig NU!
22 dagar, längtar sönder ♥
.


love to you


sommarlovets första dag

sommarlov nudå! känns overkligt.
hade min värsta dag på länge igår pga vissa saker som hände inom skolan mm men allt löste sig mot kvällen och man hade en lyckad avslutning + fest!
nu har jag och älskling kommit hem till honom och vi ska bara chilla all night long! :)
.
min och emmas outfit igår

LAST DAY IN PRISON TOMORROW

imorgon är det skolavslutning, ÄÄÄÄNTLIGE ÄÄNTLIGEN!! trots att man inte har sommarkänslor för fem öre.. love the weather! men imorgonkväll blir det iaf att fira med några från klassen och annat folk, hoppas det blir awesome! 
man längtar ju efter detta lixom ♥

klädstress

hemkommen nu efter en STRESSIG dag!
gina tricot va ju så f*tt*ga att dom inte skriver på sin hemsida från början att de är minst 1 veckas leveranstid på sommaren..... så det blev att åka till tuna för att shoppa! som tur var så hittade jag samma klänning som jag beställde (dock efter 2 timmar). va så jävla irriterad på allt då så ville bara döda nån.. :p
.
fick även med mig lite andra småsaker, bla örhängen och halsband till klänningen :)

instagram

follow me at instagram!
@temmsan

örhängen

va på tuna park igår med baby, mollie och emma :) skulle köpa örhängen så hittade lite på gina tricot!
får hoppas nu att mina öron läker som dom ska och att jag inte får nån nickelallergi som förra gången jag hade tagit hål.. vill ha mina hål nu! ;)
.
99:-

99:- (det ska va ett till par örhängen i mitten men har dom på mig nu)

regn, blåst och mulet..

asså det känns helt sjukt att man har sommarlov om 3 dagar.. :o
det har varit as dåligt väder dom senaste dagarna och de ser ju inte ljust ut under den kommande veckan heller.. :/ förra året på avslutningen hade vi strålande sol och hade haft as fina dagar innan också men nu verkar det inte bli så, jävligt synd faktiskt.

kul väder..

RSS 2.0