insomnia

har legat vaken och inte kunnat sova läääänge nu, tänkt på hur jävla fort tiden går igentligen.. kommer fortfarnade ihåg julafton och nyår som det vore igår och nu är det helt plötsligt slutet av APRIL! lixom sommarlov om cirkus en månad, helt sjukt.. den enda gången som tiden går långsamt är under vinterperioden, då när det är kallt och blött har tiden inge bråttom alls inte. nejnej, då kan vi va slöa.. -.-
.
men nu lixom, våren har bara flugit iväg och va har man hunnit gjort? ingenting. har knappt njutit av våren ett dugg :o och sen kommer sommarlovet gå över lika fort och så är vi där igen med vinterjacka och uggs.. usch, vill inte, blir depp xd får fan panik, snart är jag väl 25...... vill knappt bli 20. får åldersnoja.
.
fan va livet va bra när man va en liten wannabe fjortis eller vafan man ska kalla mig, när det bara fanns småproblem som dålig hårdag eller jobbig skola.. visst, fanns större problem då också men om man jämför med dom man har nu mår man ju förfan illa! visst var det bättre förr? ;) haha!




Kommentarer
Postat av: Starkko

True dat!

2012-04-23 @ 00:21:30
URL: http://estarkko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0